PARIM JUHEND: Puuteplaat Synaptics kaotab pärast taaskäivitamist seaded

Kliki Installige vasakul paanil, et selle sisu paremal paanil kuvada. Parempoolsel paanil Registriredaktor , leidke võti nimega ja topeltklõpsake sellel DeleteUserSettingsOnUpgrade . Asendage kõik, mis on Väärtusandmed selle võtme väli 0 . Kliki Okei . Sulgege Registriredaktor .

2016-02-05_214850

Taaskäivita teie arvuti ja teie Synaptics'i määratud seaded peaksid kehtima ka pärast arvuti taaskäivitamist.



1 minut loetud